Olen kyllä niin jouluihminen, että tämän kertainen Movie Monday -haaste sai hymyn huulille. Nyt nimittäin kysyttiin sitä elokuvaa tai niitä elokuvia jotka tekevät oman joulun.

Jotenkin tykkään katsella jouluelokuvia laidasta laitaan, myös niitä kaikilla tasoilla kehnompia. Myönnän jopa nauttiineeni jossain määrin Will Farrellin tähdittämästä kamalasta Elfistä. No mutta köh, köh..

Minun jouluuni kuuluvat ehdottomasti (myöskin hieman yllätyksettömästi):

Lumiukko

Kyyneleet suht jokaisena jouluna kihoaa silmiin kun poikakuoro aloittaa riipivän raa'an laulunsa. (Tunnusta on myös jälkeenpäin pakko hyräillä raastavan epävireisesti kun ei ihan niin ylhäälle ääniala yllä).

Nightmare before christmas

Muistan aina katkerasti kun joku NYT-lehden toimittaja oli arvostellut elokuvan kehnoksi Halloween-pätkäksi. Kyllä raivostutti.

 

 

 

 

Ihmeellinen on elämä

"Every time a bell rings..."

Tämä nyt on jotenkin vain tullut tavaksi. Muutamana jouluna jäänyt väliin.

Jiminy Cricket's Christmas

Samu Sirkan joulutervehdyksen olen nähnyt niin monta kertaa, että se yleensä pyörii siellä taustalla kun on jotain muuta happeningia. Onhan siihen vissiin aina välillä lisätty jotain uutta.

Tykkään myös sellaisesta enkelianimaatiosta, missä se enkeli ei kuulu mihinkään ja on siitä kovin suruisa, mutta lopulta se onkin osa sellaista enkelikynttelikköä! En ole varma onko joka joulu tullut.

Joulu <3