Jei, kerrankin kävi onni myötä ja voitin Noirin blogiarvonnassa kasan DVD-elokuvia! (Tai itseasiassa myös toisen kerran kävi onni, kun voitin Filmitähden blogiarvonnassa kuukaudeksi ilmaisen Viaplay-leffapaketin). Kyllä nyt siis onni suosii! Tosin lääkäri määräsi juuri antibiootit, niin sillä saralla ei suosi.

Paketin sisällössä oli yllättävää kyllä vain yksi sellainen mikä minulla jo oli. En elokuvista ollut nähnytkään kuin omistamani X-menin, Vuosi nuoruudestani sekä Simpsonien kauhujaksot.

Sisältö kokonaisuudssaan:

Monsters:

Scifin ystävänä odotan tätä kovin. Kannessa mainitaan: "it's the new district 9!". Eihän se siis voi olla huono!

Simpsonit: Kauhujen talo:

Simpsonien ystävänä omistan kaikki 10 ensimmäistä kautta, mutta ihan hauska saada muutama kauhujakso samoissa kansissa. Levy sisältää yhden lempijaksoistani, jossa Homer menee kolmiulotteiseen maailmaan Tronin tyyliin ja sitten vielä "normi" ihmisten sekaan tosimaailmaan.

8 Legs:

Tästä elokuvasta en ole aikaisemmin kuullutkaan, mutta muutamalla "Dark Label" -elokuvalla olen kyllä hauskuuttanut itseäni ennenkin.

Vuosi nuoruudestani:

Näin tämän elokuvan viimeksi elokuvateatterissa sen julkaisuvuonna 1999. Silloin se teki vaikutuksen voimakkailla naishahmoilla ja rankoilla aiheillaan mielenterveysparantolassa. Kenties Angelinan ja Winonan parhaat roolit ikinä vaikka olivat joskus vähän turhankin intensiivisiä. Joka tapauksessa mielenkiintoista katsoa uudelleen näin reilu 10 vuotta vanhempana.

Koston liekki:

Musta mies (Denzel)ja valkoinen tyttö (Dakota) elokuvan pääosissa; tätä yhdistelmää en olekaan usein nähnyt!

Tarantinon mukaan kyseessä on kuitenkin "Helvetillisen kova -elokuva"...Hmm..mielenkiintoni heräsi. Jostain syystä en ole kuullutkaan tästä elokuvasta aikaisemmin. Ohjaajana Tony Scott ja elokuvassa esiintyy myös Rourke ja Walken. Ehkä Denzelin ja Dakotan tähdittämä etukansi lupaakin liian vähän!

X-Men

Ainoa elokuva jonka jo ennestään omistin. Sarjakuvaelokuvien parhaimmistoa vaikka X-men sarjakuvia en ole lukenutkaan. Wolverine ja Magneto parhaimpina! 

Ja sitten viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä.....

Bicentennial Man: Soundtrack :D

Elokuvahan voi olla minkä tasoinen vaan eihän se musiikkiin vaikuta. Täytyy kuunnella! En muistaakseni jaksanut katsoa elokuvaa ihan loppuun asti.